Zo krijg je perfecte muren

Zo krijg je perfecte muren

Vraag je jezelf soms af hoe je muren schildert zonder strepen of overlappingen? Ervaren en gekwalificeerde schilders weten exact hoe ze systematisch tewerk kunnen gaan om het perfecte resultaat te bekomen, maar daar heb jij als doe-het-zelver waarschijnlijk niets aan. De enige ervaring die jij wenst te bekomen is het schilderen van je eigen muren, en liefst zo snel en zo goed mogelijk. Hoe pak je het aan?

Nee, je moet het geheim niet zoeken in ingewikkelde methodes of een spoedcursus gaan volgen. Het geheim zit hem in een uitzonderlijk goed ontwikkeld product. Het is één van de pareltjes waar de giga-verffabrikant Sigma de show mee steelt, want zo luidt het: “Sigma Perfect Matt”, de muurverf voor een perfect resultaat!

Ja het is een verf voor de professionele markt, strikt genomen niet voor de doe-het-zelver, zo gaat dat eenmaal met de beste producten. Maar wij vinden dit net de meest geschikte verf voor de doe-het-zelver, want het verbergt alle kleine fouten en gebreken in de ondergrond en het schildert echt supermakkelijk!

Hoe het werkt

Wist je dat de meeste gebreken in een muuroppervlak worden geaccentueerd door lichtreflectie? Sigma Perfect Matt is zo mat als professionele plafondverf, maar zo degelijk als hoog kwalitatieve muurverf, twee vliegen in één klap dus. Je kunt deze verf dan ook gebruiken voor zowel muren als plafond.

Ook heeft deze verf de zogenoemde Smooth Layer Technology, waardoor gerolde banen en aanzetten mooi en onzichtbaar in elkaar overvloeien, geen baanvorming dus. Nog ergens iets bijwerken? De Smooth Layer Technology zorgt er ook voor dat ook die foutjes verborgen blijven.

Zelfs die lastig te schilderen donkere accentmuur is met deze verf een fluitje van een cent. Bij de meeste kleuren staat je muur in twee lagen mooi gedekt, met een zeer strak professioneel ogend resultaat.

Sigma Perfect. Geen strepen. Geen stres.

Sigma Perfect Matt is echt een verf waarop je kunt vertrouwen voor een gegarandeerd schitterend en duurzaam resultaat. Bovendien is deze verf goed tegen vuil bestand en glimt ze niet op wanneer je er met een poetsdoek over moet. Ze is goedgekeurd om mee te schilderen in plaatsen waar voeding wordt verwerkt en draagt een eco-label.

Wij bij RITS-schilderwerken zijn steevast overtuigd van dit product, want ook voor de vakman is deze muurverf de populairste keuze! Probeer het zelf en laat ons weten wat jij ervan vindt.